BonusRM100Anda

^^check this^^

^^check this^^

Another Story

Home » » Warning of Malware

Warning of Malware




pada kawan2 blogger... wa pun x tahu ni warning apa.
tapi pada wa.. lau da warning ni maknanya bahaya..

harap geng2 semua (yg mana terlibat la) dapat update blog masing2.. remove gengblogger link.
untuk penjelasan lanjut.. harap otai2 dpt meng eksplen nya.

7 comments:

SyoknyaDownload said...

tolong!! blog aku kena ni

De'din said...

blog gua baru ja dibersihkan tdi,,

hrp x da dah lps ni..

btw, follow anda

De'din said...
This comment has been removed by the author.
sarina izryn said...

cane nak bersihkan?

Rizuan Ismail said...

nasib baik aku x bubuh link gengblogger nih kat blog aku

cGi0 said...

sarina...
nk bersih k senang jer..
buang link yg suspected ada malware.

sarina izryn said...

maaf ye..saya masih baru dalam dunia blog nih...cane nk tahu link tu suspect ada malware?
link gengblogger maksudnya..sume2 sahabat link tu saya perlu delete ker dari blog saya....sebab blog saya pun dah kena attack...kawan2 jengah tapi x buleh buka..harap sudi mmbantu

e-referrer ~ external link