BonusRM100Anda

^^check this^^

^^check this^^

Another Story

FIFA World Cup 2010

Latest FIFA World Cup 2010 Fixtures and Results




Latest FIFA World Cup 2010 News

Aksi Seks: Video Seks Lucah Luna Maya, Ariel PeterPan, Cut Tari

Video lucah Luna Maya dan Ariel serta Video Lucah Cut Tari dan Ariel Peterpan ni dah lama meletop di internet. Selama ni wa x ambil pot pun... malas nak layan benda gini. dan bagi wa... biasa la artis.. dunia glamor ni mmg tak lari dari sex dan aksi ghairah.

Semalam member zuanxi ada pass kat wa video lucah sex luna maya dan ariel peterpan dengan video lucah ariel dan cut tari.wa pun layan la.. power gak si ariel peterpan ni di ranjang. sex ganas beb. macam2 style sex luna maya dan ariel di video.. bikin panas wa tengok.
Si cut tari lak manja semacam jer.. tahan jer seks ganas si ariel tu. ariel pun macam melepaskan gian seks nya pada cut tari. manja cut tari ni memang jauh beza dengan luna maya.
yang pasti, kehebatan luna maya diranjang sehebat dia di pentas.. ligat. hahaha.
tp bagi wa.. video aksi lucah ariel dan cut tari lagi best.. power ala manja beb.

kepada yang berminat.. nak download video lucah luna maya dan Ariel serta video seks ariel peterpan dan cut tari pandai2 la cari ya. nak wa forwardkan pun boleh...

~ tengok.. belajar dan ambil pengajaran. hehehe

aksi lucah luna maya ariel


aksi lucah cut tari ariel

Kes Ganja: Pelawak ditahan polis

saiful apek

Pelakon dan pelawak terkenal, Saiful Apek ditahan setelah dia disyaki terlibat dalam penyalahgunaan dadah ketika serbuan di sebuah rumah Pangsapuri Sunway Court di PJS 7, Bandar Sunway dekat sini malam kelmarin.

Artis tersebut yang juga pengacara/pelawak ditahan pada pukul 10 malam bersama lima lagi rakan termasuk seorang wanita di kediaman milik pelakon komedi tersebut.

Difahamkan, lima lagi individu berusia lingkungan 20-an yang ditahan merupakan pekerja kepada artis komedi itu.
Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Zainal Rashid Abu Bakar berkata, pelawak berusia 41 tahun itu ditahan oleh sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Subang Jaya setelah menyerbu rumah tersebut.

Zainal Rashid memberitahu, Saiful Apek atau nama sebenarnya Mohd. Saifulazam Mohammad Yusoff bersama lima rakannya kini ditahan reman selama empat hari sehingga 16 Jun ini bagi membantu siasatan.

Kes disiasat mengikut Seksyen 15 (1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 iaitu mengambil dadah.

Kertas siasatan juga dibuka mengikut Seksyen 39 (a)(1) dan Seksyen 6 akta yang sama iaitu memiliki dadah dan ganja.

sumber: Kosmo

Petua: Tabiat Makan

tabiat makan

oleh: Dato Dr Hj Mohd Fadhilah Kamsah

Jika sebelum ini, kita seorang hamba Allah yang tidak pernah mengambil berat tentang sumber makanan yang menjadi darah daging kita, anjakkanlah sikap kita agar dapat berubah kepada gaya pemakanan dan hidup yang sihat serta menekankan kepentingan pengambilan makanan yang memberi kesan yang mendalam sama ada jasmani mahupun rohani.

Petua Tabiat Makan Yang Baik:

1. Orang yang makan sampai habis tidak tinggal sedikit pun makanan walau sebutir nasi di pinggannya
= cermat, tertib, tidak boros.

2. Orang yang makan tetapi di pinggannya masih terdapat sisa makanan dan banyak makanannya yang tidak habis dimakan
= boros, tidak berapa peka, kurang teliti.

3. Orang yang suka makan daging putih (ayam dll)
= sabar, tidak suka marah.

4. Orang yang suka makan daging merah (kambing, lembu dll)
=suka marah, tidak dapat mengawal diri.

5. 80% penyakit berpunca daripada makan.

6. Orang perempuan lebih peka soal makan berbanding lelaki. Atas faktor itu, perempuan lebih panjang umur berbanding lelaki (asbab)

7. Nabi kunyah 40 kali ketika makan.

8. Makanan boleh jadi racun dan boleh jadi ubat. Makan sesuatu makanan hendaklah berpada-pada.

9. Makan yang terbaik adalah sebelum maghrib ketika matahari masih ada.

10. Jangan makan terlalu kenyang kerana nisbah makanan dalam perut adalah 1/3 sahaja. Perut perlu menampung 1/3 makanan, 1/3 air dan 1/3 udara.

11. Tidak baik jika makan tengah malam. Nabi jika lapar tengah malam, nabi minum susu panas.

12. Jangan makan buah selepas makan. Makan buah sebelum makan kerana dapat membantu penghadaman.

13. Makan sewaktu lapar, berhenti sebelum kenyang.

14. Elok makan berjemaah kerana hidayah Tuhan turun mencurah-curah.

15. Di tangan kanan kita mengandungi 18 enzim penghadaman. Jadi makanlah menggunakan tangan.

16. Minum sejam sebelum makan dan sejam selepas makan.

17. Makan hanya 1 lauk saja. Jika makan ikan, ikan saja. Jangan campur ikan, daging, ayam dsb.

Wasiat dari Fazzy

tgh ber walk2 tiba2 terkena lak tag dari cik Fazzy..
so apa lg.. dgn penuh keriangan sambil nyanyi lagu mizz nina.. lagu shahir af8.. lalallala
pergi ke umah blog cik fazzy
tp syg.. yg di wasiatkn sudah tiada.. dh jd sup..
kena masak dgn cik fazzy..
jadi..terpaksa la i wat balik cik fazzy..
leh mkn sup sama2..nyummy tummy.. lalallala. :)
hehe

duit



*** sori melalut.. neway, thanx Fazzy

Better In Time ~ award

improveslife.blogspot.com

terima kasih Aida ~ BeTTer iN TiMe

sesungguh award ni cukup bermakna buat saya.. huhu

maju la blog.. untuk blogger semua.

love cats... Cgio

Ku terpaksa.. kau dipaksa


Dua tiga hari ni hati ku sepi..
kekasih hati mungkin dan pasti bukan milik ku lagi.

Atas dasar.. x nak si dia mengderhaka pada mak-bapak
ku rela kan dia pergi dari hidupku..
pergi bersama jantan kaberet.. jantan yang xde maruah.
menggunakan pengaruh keluarga bagi memiliki tubuh seorang wanita.

Ahhh.. hidup ini kadang2 memang tak adil
dan hidup ini memerlukan pengorbanan.

tapi patut kah ibubapa berperangai gitu..
memaksa.. mengambil kesempatan dari si anak.
"kalau tak ikut, jadi anak derhaka.. di buang dari keluarga"
derhaka kah kalau melawan kata.. paksaan gitu.
nasib ku x menyetubuhi anakmu..

namun.. ku perlu terus kan hidup
meneruskan sisa-sisa kasih dalam hidup ini..
doa ku.. moga kau bahagia bersama keluarga dan bakal suamimu.

biarlah aku berkorban.. demi cinta suciku padamu..
selamanya kau bertahkta di hati ku..
terima kasih atas kasih-sayangmu padaku..
kau terlalu istimewa buatku..

e-referrer ~ external link