BonusRM100Anda

^^check this^^

^^check this^^

Another Story

Sambutan Malam Tahun Baru 2011

maya yusri
Maya & Yusri sambut tahun baru bersama?

Menjelang malam tahun baru, pelbagai acara telah dirancang. Yang pasti sambutan bunga api menandakan hadirnya tahun baru serta konsert-konsert bagi memeriahkan sambutan malam tahun baru.

Dan yang paling teruja adalah remaja, gadis-gadis sunti, mat rempit serta minah sempit.  Siap rancang mana nak mabuk malam nanti. Enjoy sampai pagi. Pasangan kekasih lak.. romen sampai pagi. Yang lebih advance siap plan private party, berpesta leh minum puas-puas dan buat sex ramai-ramai. Perempuan, gadis yang dahagakan hiburan tersedia.Tu belum kira parti lesbian, homoseksual dan macam-macam lagi.

Tepuk dada tanya selera. Apa pun plan sambutan malam nanti, hargai diri anda kerna dirimu begitu berharga.

Selamat Tahun Baru 2011

Cuti Umum Sempena Kemenangan Piala Suzuki AFF 2010

piala suzuki 2010
Jumaat Cuti Umum:
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengisytiharkan Jumaat ini, 31 Disember 2010 sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

Tahniah kepada K.Rajagopal dan pemain-pemain bolasepak Malaysia atas kejayaan membawa pulang Piala Suzuki AFF ke bumi Malaysia. 1Malaysia Boleh!!!

Cerita Panas | Tips Tambah Trafik

artis seksi
Seksi: Tiz Zaqyah

trafik itu pendapatan tapi macam mana nak mantap kan trafik??

berikut adalah sedutan perbualan telefon tentang tips dan cara meningkatkan pelawat / trafik
ke sesebuah blog/web:

Q: cik.. nape trafik blog saya ciput jer?
A: sebab blog awak tak best!!
Q: {senangnya jawab}

Q: camne nak naik kan trafik blog saya?
A: tulis la cerita2 yang best.
Q: boleh bagi contoh?
A: ala.. cerita2 yang panas ke, baru trafik meletup
Q:boleh meletup ke?
A: boleh.. jangan terkejut pulak.

A: paling senang dan jahat.. buat cerita pasal budak sekolah.
Q: jahat ke?
A: jahat kalau awak buat cerita tak senonoh..
contohnya pasal video seks budak sekolah main ramai2.. x pun gambar bogel budak sekolah
Q: owh... camtu tak nak la. cerita lain?
A: awek melayu main.. tak pun cerita seks awek melayu..
gambar bogel gadis melayu.. rogol awek melayu!
Q: isshh tak senonoh tul.. selain dari cerita seks tak boleh ke?
A: boleh.. cerita la pasal artis.. tak pun skandal artis
macam cerita artis kena tangkap khalwat ke.. artis melayu bogel ke..
artis kena tangkap.. gossip artis..cerita artis cerai pun boleh.. janji cerita panas artis.
Q: bagus juga tu.. tak la 18sx sangat. hehe
tapi kalu tak ada cerita panas.. camne?
A: tak ada la trafik panas.. haha
Q: kalau nak juga?
A: nak trafik gak??
paling senang.. blogwalking la.. promosi blog percuma!
Q: camtu saya blogwalking je la..
sambil tu lau jumpa cerita best.. boleh i copycats. hehe
A: bagus juga tu.. tapi jangan lupa bagi kredit kat ownner.
Q: bagi topup ke?
A: aku lempang juga budak ni.. bg link-back la der.
tak kan tu pun tak tahu!!
Q: maaf.. saya baru.. budak sekolah lagi. hehe
A: tak pe.. pergi la blogwalking.. nnti trafik dah kencang jangan lupa belanja.
Q: apa kena trafik dengan belanja lak?
A: trafik tu pendapatan.. awak ada join nuffnang kan?
bila trafik blog kencang.. income dari nuffnang pun meningkat.. masyuk.
Q: macam makin banyak pulak persoalan ni.
A: ya la kan.. camtu kita sambung lain kali la ya.
jangan lupa.. blogwalking cara jujur ya.
Q: ada jujur dan tak jujur pulak ke..?
A: Tuut...tuuuut...tuuuut

** banyakkan belajar cara meningkat trafik / visitor.

Kes Rasuah: Khir Toyo - 1% dari kes jerung

KUALA LUMPUR, 6 Dis: Anggota Jawatankuasa Khas SPRM, Salahudin Ayub mendakwa, pendakwaan ke atas Datuk Seri Dr Mohd Khir Toyo hanya satu peratus daripada keseluruhan kes berprofil tinggi yang ada.
salehudinKatanya, biarpun beliau mengalu-alukan pendakwaan oleh pihak Peguam Negara itu, namun rakyat tidak mudah untuk berasa teruja dengan tindakan itu.
Ini kerana, negara mempunyai pengalaman sewaktu Tun Abdullah Abdullah Ahmad Badawi menjadi Perdana Menteri apabila dua kes berprofil tinggi yang didakwa di mahkamah, akhirnya digugurkan apabila menjelang pilihan raya.
"Ini satu peratus dari keseluruhan kes berprofil tinggi yang ada.
"Kita ada pengalaman zaman Mr Clean (Tun) Abdullah Ahmad Badawi menangkap Eric Chia dan Kasitah Gadam, tetapi kes berprofil tinggi itu digugurkan bila berlaku pilihanraya," katanya yang juga Naib Presiden PAS.
Beliau berkata demikian sebagai mengulas tindakan ke atas Khir Toyo, yang juga bekas Menteri Besar Selangor, yang dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Shah Alam hari ini atas tuduhan rasuah.
Selain Khir, seorang lagi yang didakwa adalah Pengarah Ditamas Sdn Bhd, Shamsuddin Haryoni.
"Saya harapkan satu perbicaraan adil dan telus, itu sahaja. Apa yang berlaku pada Khir Toyo ini jangan terhenti di sini sahaja.

Kes Rasuah: Khir Toyo Ditahan SPRM

rumah banglo khir toyo
Banglo Khir Toyo?

KUALA LUMPUR – Bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamad Khir Toyo hari ini ditahan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah (SPRM) di pejabatnya di Shah Alam kira-kira pukul 9 pagi tadi.
Pengarah Siasatan SPRM, Mustafar Ali berkata, Khir Toyo kemudian dibawa ke Mahkamah Seksyen Shah Alam untuk dituduh di bawah Seksyen 165 Kanun Keseksaan atas kesalahan rasuah.
Beliau bagaimanapun enggan mengulas lanjut berhubung penangkapan tersebut.
Di bawah Seksyen 165 Kanun Keseksaan, seseorang boleh dihukum penjara maksimum dua tahun atau denda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.
Difahamkan, penahanan Khir Toyo berkaitan dengan dakwaan bahawa beliau menerima rasuah berhubung pembelian tanah untuk ”Istana Khir” iaitu rumahnya yang ala Bali di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
Khir Toyo, 45, menjadi Menteri Besar Selangor yang ke-13 pada Ogos 2000 ketika berumur 35 tahun dan merupakan penjawat jawatan Menteri Besar Selangor yang termuda. – Bernama


El Clasico Barcelona vs Real Madrid 5-0 Goals Highlights

29/11/2010 El Clasico Goals Highlights



Barcelona 5 - 0 Real Madrid

Goals by:
Xavi Hernandez 10'
Pedro Rodriguez  18'
David Villa  55' & 58'
Jeffren 90+'

Dicabul Doktor Gila Seks

doctor sex
Google Image


KLANG - Kalau bukan kerana gila seks dan mencabul seorang pekerja, rahsia seorang bekas tentera yang menyamar sebagai doktor pasti tersimpan rapi.
Bayangkan, selama hampir tiga tahun 'berkhidmat' di tiga buah klinik di Klang, Rawang dan Batang Berjuntai, Kuala Selangor, dia yang tidak mempunyai kelayakan untuk bergelar doktor telah melaksanakan tugas menyambut kelahiran sebanyak sembilan kali.
Suspek, 41, yang kononnya mempunyai kelulusan Ijazah Sarjana Perubatan (MBBS) dari Turki terus memperdaya majikannya dengan menggunakan gelaran Doktor Helmi Abdul Hamid.
Bagaimanapun, semua itu terbongkar apabila dia sebenarnya hanya memiliki Diploma Perubatan selain pernah bertugas sebagai pembantu perubatan tentera sejak 1988 di Melaka sebelum berhenti pada 2006.
Ketua Polis Daerah Klang Utara, Supritendan Mohamad Shukor Sulong berkata, pihaknya membongkar penyamaran doktor tersebut selepas melakukan semakan dengan Lembaga Perubatan.

- mungkin ramai lagi mangsa yang telah dicabul doktor palsu ini tetapi tidak dilaporkan.

e-referrer ~ external link