BonusRM100Anda

^^check this^^

^^check this^^

Another Story

Home » , , , , , » Cerita Panas | Tips Tambah Trafik

Cerita Panas | Tips Tambah Trafik

artis seksi
Seksi: Tiz Zaqyah

trafik itu pendapatan tapi macam mana nak mantap kan trafik??

berikut adalah sedutan perbualan telefon tentang tips dan cara meningkatkan pelawat / trafik
ke sesebuah blog/web:

Q: cik.. nape trafik blog saya ciput jer?
A: sebab blog awak tak best!!
Q: {senangnya jawab}

Q: camne nak naik kan trafik blog saya?
A: tulis la cerita2 yang best.
Q: boleh bagi contoh?
A: ala.. cerita2 yang panas ke, baru trafik meletup
Q:boleh meletup ke?
A: boleh.. jangan terkejut pulak.

A: paling senang dan jahat.. buat cerita pasal budak sekolah.
Q: jahat ke?
A: jahat kalau awak buat cerita tak senonoh..
contohnya pasal video seks budak sekolah main ramai2.. x pun gambar bogel budak sekolah
Q: owh... camtu tak nak la. cerita lain?
A: awek melayu main.. tak pun cerita seks awek melayu..
gambar bogel gadis melayu.. rogol awek melayu!
Q: isshh tak senonoh tul.. selain dari cerita seks tak boleh ke?
A: boleh.. cerita la pasal artis.. tak pun skandal artis
macam cerita artis kena tangkap khalwat ke.. artis melayu bogel ke..
artis kena tangkap.. gossip artis..cerita artis cerai pun boleh.. janji cerita panas artis.
Q: bagus juga tu.. tak la 18sx sangat. hehe
tapi kalu tak ada cerita panas.. camne?
A: tak ada la trafik panas.. haha
Q: kalau nak juga?
A: nak trafik gak??
paling senang.. blogwalking la.. promosi blog percuma!
Q: camtu saya blogwalking je la..
sambil tu lau jumpa cerita best.. boleh i copycats. hehe
A: bagus juga tu.. tapi jangan lupa bagi kredit kat ownner.
Q: bagi topup ke?
A: aku lempang juga budak ni.. bg link-back la der.
tak kan tu pun tak tahu!!
Q: maaf.. saya baru.. budak sekolah lagi. hehe
A: tak pe.. pergi la blogwalking.. nnti trafik dah kencang jangan lupa belanja.
Q: apa kena trafik dengan belanja lak?
A: trafik tu pendapatan.. awak ada join nuffnang kan?
bila trafik blog kencang.. income dari nuffnang pun meningkat.. masyuk.
Q: macam makin banyak pulak persoalan ni.
A: ya la kan.. camtu kita sambung lain kali la ya.
jangan lupa.. blogwalking cara jujur ya.
Q: ada jujur dan tak jujur pulak ke..?
A: Tuut...tuuuut...tuuuut

** banyakkan belajar cara meningkat trafik / visitor.

6 comments:

cKyN WaN said...

org y tanya tu mcm innocent gila haha

comel aje

ahsfantasy24 said...

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

nina syakina said...

hoho... lawak laaa org yg bertanya tuhh... hihi ^^

cik lya said...

hahahha...btoi btoi btoi..

Lovely Bella said...

hahaha thanks for the tips! :D

sara said...

hanya blogwalking sampai femes ke? lps tu tak pyh dah. by the way follower yg ke 520

e-referrer ~ external link