BonusRM100Anda

^^check this^^

^^check this^^
Home » , , » Khasiat Garam Bukit

Khasiat Garam Bukit


Dengan modal RM110... Gandakan duit anda dengan mudah.

MAMPU MENJANA RM36,000 Sebulan !!!

Bersama menjana pendapatan lumayan dan mencapai impian anda bersama


klik untuk order / daftar keahlianKhasiat dari pergunungan Himalaya:INFO PRODUK : BIO-Rzky

Tahukah anda BIO-RZKY dihasilkan dengan Garam Bukit (Natural Salt). Ketahuilah apa kebaikkan dan khasiat jika kita menggunakan Bio BIO-RZKY dalam amalan seharian kita. Semburan terus bawah lidah. Semburan ke muka & tubuh badan. Semburan ke dalam minuman.

KHASIAT GARAM BUKIT

1001 Rahsia Garam Bukit

Dari Abdullah Bin Umar:

”Sesungguhnya ALLAH menurunkan empat perkara berkat (mempunyai kebaikan) dari langit (menerusi hujan) ke bumi iaitu besi, api ,air dan garam”

SUNNAH: Rasulullah S.A.W menyarankan supaya memakan secubit garam pada awal dan akhir setiap kali makan:

“Sesiapa yang memulakan makan dengan memakan secubit garam, Allah akan hindarkan 330 jenis penyakit, yang paling kurang ialah kusta, sakit perut dan sakit gigi. Selebihnya Allah yang Maha Mengetahui.”

Garam Bukit dapat membantu meningkatkan aura dan potensi diri. Bagaimana? Garam bukit ini antara rahsia alam yang mempunyai tenaga atau energi. Sama seperti air. Dua bahan ini mempunyai kekuatan memerangkap gelombang dalam cara berbeza. Sebab itu dalam perubatan Islam, air dan garam banyak digunakan. Tapi bukan garam laut, garam bukit. Ini kerana garam bukit tidak disukai jin dan syaitan. Banyak lagi rahsia garam, air sejuk, tulang dan darah dan lain-lain lagi yang menjadi rahsia dalam diri kita. Gabungannya sangat membantu membentuk aura diri yang baik!

Dan tahukah anda, garam bukit hanya berkesan digunakan pada waktu pagi? Terutamanya diwaktu subuh. dan ia tidak digalakkan digunakan pada waktu malam. Kerana ia sama saja seperti tidak mengambilnya. Garam bukit tidak berfungsi di waktu malam. Pengambilan secubit garam bukit di waktu pagi juga menjadi amalan pemurah rezeki dan secubit sebelum dan selepas makan bagi memperbaiki kesihatan.

Garam bukit juga sesuai untuk kanak-kanak dan bayi. Terutama bagi mengelakkan gangguan halus yang mudah mendekati bayi. Biasanya bayi suka mandian garam ni

AMALAN RASULULLAH S.A.W MEMAKAN SECUBIT GARAM SEBELUM DAN SELEPAS MAKAN KINI DIBUKTIKAN OLEH SAINS BAHAWA TABIAT INI MENAMBAHKAN KEBERKESANAN PERUT UNTUK MENGHADAM MAKANAN DAN MENGHINDARKAN PERUT DARI MENYERAP RACUN.

Ternyata berkesan menghilangkan pelbagai penyakit.

Garam Bukit Tulen sebagai minuman kesihatan...

0 comments:

e-referrer ~ external link